Patient historierFor 16-årige Sidsel var homøopati det der skulle til, for at hjælpe på den HPV-vaccineskade, som hun havde lidt af siden hun som 13-årig fik vaccinen.


Sidsel var før vaccination altid sund og rask og en meget aktiv pige. Det vagte derfor stor bekymring, da Sidsel pludselig begyndte at få svimmelhedsanfald med ledsagende feber, anfald som efterhånden viste sig med kortere og kortere tidsrum i mellem. Men det var først da moderen, Jane, ikke længere kunne få Sidsel i skole på grund af en voldsom hovedpine og derpå et decideret sammenbrud, at hun fandt ud af, at noget var helt galt.


Ved lægen fik Sidsel taget en masse blodprøver, men intet unormalt blev påvist. Lægen forklarede det derfor som ”teenagealderens humørsvingninger”. Dette kunne Jane dog ikke få til at passe med Sidsels tiltagende træthed og svimmelhedsanfald. Hun begyndte sammen med manden at afsøge mulige årsager, uden at finde svar.


Ved et tilfælde havde en bekendt studeret vegatesten, der blandt andet måler kroppens evne til at optage og udskille næringsstoffer, og skulle nu bruge en forsøgsperson, som så blev udvalgt til at være Sidsel. Testens resultat var alarmerende. Cellekvaliteten hos Sidsel var så forringet, så det svarede til en 47-årig og cellefunktionen var kun på 30 procent. Årsagen lød på forgiftning med tungmetaller. Dermed faldt brikkerne på plads til at hænge sammen med HPV-vaccinen, hvor de lige siden havde set en forværring i Sidsels tilstand.


Da Jane søgte på vaccinationsforum.dk fandt hun med stor overraskelse, at mange af de bivirkninger, der var nævnt  efter HPV-vaccinen, passede fuldstændigt på Sidsels.


Jane undersøgte derefter mulighederne for afgiftning, der ledte hende frem til en homøopat, der virkede tilstrækkelig troværdig til at give det et forsøg. Tre måneders hård kur gav til sidst resultatet: Sidsels cellekvalitet svarede ikke længere til en 47-årigs, men nærmere en 21-årigs. Ligeså var cellefunktionen steget fra 30 procent til 70-80 procent. Og så var tungmetallerne væk.


Sidsel har lige siden fået det meget bedre; hun lider ikke længere af svimmelhedsanfald og har igen fået energi til at være fysisk aktiv. Jane delte derefter historien på Facebook for at gøre andre familier opmærksom på at der var muligheder og håb. Jane havde ikke vidst noget om homøopati før hun googlede det og hele kuren kostede omkring 1300 kroner, der i hendes øjne er det hele værd på trods af tre hårde måneders kur undervejs.


Sidsel er behandlet med CEASE therapy hos mig.

       


Egne erfaringer med benyttelse af klassisk homøopati.

Vaccinationsskade

Min søn blev skadet efter en Di-Te-Pol vaccination, da han var ca. 6 mdr. Dette krævede store omvæltninger i vores familie, idet jeg måtte sige mit job op og være hos ham konstant. Han ændrede adfærd fra at være et nemt, glad barn med en god trivsel til et barn, der konstant græd, klynkede og var urolig. Hans udvikling stoppede både hvad angår vækst og vægt. Han udviklede motoriske forstyrrelser, var konstant urolig, havde autistiske træk og løbsk tale. I 2001 påbegyndte han homøopatisk behandling, og langsomt genvandt han sin motorik, blev mere rolig og nærværende i sit sind. I dag er der kun en lille smule tilbage i hans tale, der ikke er helt flydende. Han har opnået fuld højde, idet han begyndte at vokse, da han fik det homøopatiske middel. Han udviklede på et tidspunkt astma, der blev anbefalet en behandling med Bricanyl, hvilket jeg afviste. Astmaen fortog sig igen, og han udviser i dag ingen tegn herpå. Hele opvæksten har han fået økologisk og biodynamisk kost suppleret med gode vitamin- og mineralpiller.

Han har deltaget i judo, der har haft en rigtig god indflydelse på udviklingen af motorikken.
Som 21årig gennemgik han CEASE Therapi med Di-Te-Pol vaccinen og oplevede at hans gamle symptomer fra barndommen kom igen, som astma, koncentrationsbesvær, uro og rastløshed. Under forløbet blev hans stammen mindre og han oplevede, at det der havde hæmmet ham igennem hele livet forsvadt, han kom mere i harmoni med sig selv og fik begyndt at realisere de drømme han har for sit liv.

 

Akutbehandlinger

Hævet kind med betændelse

En anden af mine sønner var som 7årig ved tandlægen og blev bedøvet, idet han skulle have lavet sit første hul i en tand. Efterfølgende hævede hans kind og blev fyldt med betændelse, idet han havde bidt sig selv i kinden, da han var bedøvet. Han fik en dosis af et homøopatisk middel, hvorefter hævelsen fortog sig i løbet af fire til fem timer og de efterfølgende dage forsvandt betændelsen.

 

Tandudtrækning

Efter udtrækning af en visdomstand blev der kun benyttet en dosis af et homøopatisk middel til smertelindring og til hjælp i helingsprocessen.

 

Forstuvninger og benbrud

Homøopatiske midler er benyttet som hjælp i helingsprocesser i forbindelse med forstuvninger og benbrud.

Midlerne har virket som smertelindrende og forkortet helingstiden, i forbindelse med en forstuvning var tiden fire dage, hvor det normalt ville have varet op til fjorten dage.

 

Influenza

Få minutter efter indtagelsen af det homøopatiske middel begyndte feberen at falde og personen oplevede hurtigt en bedring i sin tilstand og var efter få dage helt frisk igen.

Forebyggende mod influenza

En klient kom med begyndende symptomer på influenza, indtog et homøopatisk middel, hvorefter alle symptomer på influenza var væk efter tre timer. Klienten undgik helt at få influenza. 
 

Rejseapotek

På udenlandsrejser medtager jeg en akutkasse med homøopatiske midler, til behandling af tilstande som solskoldning, diarré, madforgiftning og lettere kvæstelser/forstuvninger.

Børn

Behandling af børn med CEASE Therapy hvor udrensningen for vacciner har medført en bedring eller ophør af symptomer fra allergier, aluminiumsallergi, børneeksem, autisme, ADHD og følger efter HPV vaccinen.  

 

Dame på 69 år

Rastløshed og smerter i venstre arm.

Jeg opsøgte homøopatisk behandling 2004 i forbindelse med en rastløshed og indre uro, der gjorde at jeg ikke kunne sove, samtidig med at jeg havde stærke smerter i venstre arm.

 

Efter indtagelsen af det homøopatiske middel fik jeg først en forkølelse og svedte meget, det der kaldes en førsteforværring. Derefter fik jeg det bedre, jeg kunne bedre falde i søvn om aftenen og sov bedre om natten. Smerterne i armen forsvandt, hvilket den indre uro og rastløshed også gjorde. Jeg har fået et bedre humør og mere energi og overskud i hverdagen.

 

Dame på 78 år

Hudkræft

Det var i sommeren 2009 hvor jeg skulle opereres for hudkræft, der var på størrelse med en ært, ved højre øjenbryn.

Efter indtagelsen af det homøopatiske middel begyndte kræften at blive mindre og efter ca. en mdr. var den helt forsvundet. Jeg er meget taknemmelig over at jeg undgik at blive opereret herfor.


                                                                               Dame på 56 år
Jeg har gennem et par år fået kontinuerlig udrensende homøopatisk behandling af Lone med rigtig godt resultat. Jeg kan på det varmeste anbefale Lone, hvis du selv har brug for homøopatisk behandling eller kender nogen, der har.