CEASE therapy

Jeg behandler allergier, også aluminiumsallergi, børneeksem, autisme, ADHD hos både børn og voksne med CEASE therapy, der er en behandlingsform , hvor et homøopatisk middel ”afgifter” kroppen, efter en tydelig belastning af kroppen igennem lang tid eller en opstået bivirkning efter indtagelse af medicin. Det homøopatiske middel er fremstillet af den substans, der fremkaldte belastningen eller bivirkningen i kroppen. Udgangspunktet for behandlingen er derfor barnets livshistorier med de påvirkninger, der kan have belastet barnet.

Vacciner har ifølge Tinus Smits (1) vist sig at have indflydelse på udvikling af autisme og ADHD, men også allergiske reaktioner og eksem ses som reaktion på vacciner.

Penicillin og andre former for medicin som f.eks. kortisonholdige midler kan også belaste kroppen efterfølgende. Her kan CEASE – therapy vise den svækkelse af immunsystemet som gentagne antibiotikakure kan medføre. For en u drensning med poly antibiotics (CEASE – therapy) af gentagne antibiotikakure medfører at immunsystemet styrkes og div. allergier og infektionssygdomme som lungebetændelse, bronkieties og bihulebetændelse forsvinder.

Hvad er det egentlig vi behandler på, når voksne kommer med disse sygdomme og ønsker homøopatisk behandling? Er det bivirkninger – et svækket immunsystem fra gentagne antibiotikakure som barn – Ja, det er det, jeg ofte oplever.

Eksem kan være en følge af vaccinationer for ved udrensning for MFR vaccinen med CEASE - therapy er mine kliniske erfaringer, at børneeksem blusser op for derefter at forsvinde helt.

Ved eftervirkninger af medicin/vaccination benyttes et homøopatisk lægemiddel, der er fremstillet ud fra den medicin/vaccination, der forvoldte belastningen i kroppen. Denne bliver derved stimuleret på præcis de symptomer, den har og selv-helbredelsen går i gang.

Vitaminer/mineraler

og andre kosttilskud er en del af behandlingen, idet de er med til at støtte kroppen i processen. 

Klassisk homøopatisk behandling vil ofte efterfølge et behandlingsforløb med CEASE therapy, for at gøre behandlingen komplet.
 

For yderligere info: Se facebookgruppen ”CEASE - therapy Denmark”.

                                                

(1)     Smits Tinus (2010): Autisme beyond despair, Emryss Publisher.