Behandling af bivirkninger efter HPV vaccinen med CEASE therapy

 

CEASE therapy

læs pigers beretninger om deres erfaringer med CEASE therapy, med udrensning for HPV vaccinen her på siden, efter introdutionen af behandlingsmetoden.

CEASE therapy er behandling med homøopatisk medicin. Homøopatisk medicin har altid som princip, at stimulere kroppen til at hjælpe sig selv.

Når vi benytter CEASE therapy efter HPV vaccine, så betyder det at den homøopatiske medicin, der gives, specifikt skal hjælpe kroppen til at hele de symptomer, der er kommet fra HPV vaccine. Vaccinen indeholder giftige stoffer og kan have alvorlige konsekvenser for helbredet. Det kan beskrives som om kroppen kommer i en helt anden tilstand, nærmest forgiftet.  Den homøopatiske medicin der kan hjælpe kroppen til at afgifte, er fremstillet ud fra HPV vaccinen. Vores erfaring er, at homøopatisk medicin fremstillet ud fra den substand, der forvoldte skaden (her HPV vaccine), præcis stimulerer kroppen til at hele sig selv, der hvor skaden er sket.

Til terapiformen hører andre tiltag, der hjælper kroppen i processen, bl.a. vitaminer og mineraler. Kroppen skal støttes i at afgifte og immunforsvaret skal styrkes.

Forløb

Kroppen behøver tid til at hele efter massive og intense symptomer, så der skal lidt tålmodighed til. CEASE therapy forløber over mellem et halvt til et helt år, alt efter, hvor meget vaccinen har belastet kroppen. Hvor langt der nåes, er individuelt, men de fleste opnår en forbedring af symptomerne. Homøopatisk medicin er uden bivirkninger og kan benyttes, selvom der tages andre former for medicin, men hver enkelt tilfælde skal vurderes individuelt.

Erfaringer med behandling af følger efter HPV vaccinen

I forbindelse med HPV vaccinen tyder det på, at især aluminium ifølge forskning sætter sig i hjernen og blokerer for dennes normale funktion, der kan resultere i de mange symptomer, der er karakteristisk efter HPV vaccinen (A).

Tungmetalforgiftning kan medføre skader på nervesystemet (B) og give nogle af de typiske neurologiske symptomer som kramper, føleforstyrrelser, hovedpine, migræne, svimmelhed, besvimelser, feber, muskelsvaghed, hukommelsestab, fordøjelsesproblemer og brændende, prikkende fornemmelser i huden og psykisk angst og frygt…

Symptomerne kan muligvis også være tegn fra leveren om at den er overbelastet, symptomer som træthed, visse former for hovedpine, nakkespændinger og ledsmerter kan stamme herfra (C). Der indgår derfor i CEASE – Therapy tilskud til styrkelse af lever og nyrer, der vurderes hos den enkelte klient, da behandlingen er individuel og tilpasses de symptomer den enkelte har.

Fordøjelsessystemet kan påvirkes i en negativ retning af vaccinationer og konventionel medicin, da tramfloraen kan blive forstyrret, især virker tungmetaller forstyrrende og antibiotika fjerner både gode og dårlige tarmflorabakterier, der kan give grobund for vækst at svampe og skadelige bakterier. Det er ikke kun tarmfloraen, der kan blive forstyrret, det kan også gribe forstyrrende ind i tanker og følelser og dermed identitet og ens selvstændighed, der kan have betydning for ens handlinger (D). Ved symptomer i fordøjelsessystemet behandles som supplement til CEASE - Therapy med klassisk homøopati eller specifikke midler fremstillet af bakterier fra tarmsystemet, samt vejledning i kost.

CEASE – Therapy kan ved nogle afhjælpe symptomer i det hormonelle system, såsom menstruationscyklus, voldsomme smerter og kraftige blødninger ved menses, som de HPV ramte ofte har.

CEASE – Therapy kan ved nogle styrke immunsystemet og afhjælpe betændelsestilstande, bihule- og halsbetændelser, hævede kirtler, blære- og underlivsbetændelser, når disse symptomer opstår efter en HPV vaccine.

Fællestræk hos pigerne jeg har i behandling er, at de før HPV vaccinen var aktive, dyrkede sport, passede deres skole, arbejde og venner.

Det er min erfaring at piger der oplever bivirkninger efter HPV vaccinen oplevet, at symptomerne er begyndt fra få timer til ca. to år efter den første dosis af HPV vaccinen. Kendetegnende er at symptomerne er begyndt i det små som oftere hovedpine, lidt utilpashed, træthed der tiltager over tid. Det, der er markant anderledes ved bivirkninger efter HPV vaccinen i forhold til øvrige vacciner er, at symptomerne bliver værre og der kommer nye symptomer til, d.v.s. at deres generelle sundhedstilstand forværres, så mange ikke kan klare en almindelig hverdag mere, de må opgive, skolegang, fritidsaktivitet, det sociale liv og fremtidsdrømme er uden for rækkevide.  Jeg oplever at dette udviklingsmønster er markant anderledes end ved bivirkninger fra andre vacciner.

Yderligere er et andet karakteristika til genkendelse af skader efter HPV vaccinen, at mange har prøvet behandling som zoneterapi, massage, akupunktur og kranio sakralterapi. Disse behandlinger har ofte ikke den effekt, som de har, hvis årsagen til generne er en anden.

  1. https://www.youtube.com/watch?v=3G-rrurvNm4

  2. http://www.sundhedslex.dk/neurologiske-sygdomme.htm

  3. Sonnenschmidt Rosina, Liver and Gallbladder – Acquired Authority,

  4. Sonnenschmidt Rosina, The Digestive Organs – Pathway to the Centre

HPV vaccinen er nytænkning, men er den gennemtænkt?

Med introduktionen af HPV vaccinen er der påbegyndt en ny retning i vaccinernes historie. Tidligere er vacciner givet mod akutte børne– og infektionssygdomme. Rejsevacciner anvendes også, men fælles for vaccinerne er at de skal beskytte mod at få en akut sygdom.

HPV vaccinen gives mod en kronisk sygdom, livmoderhalskræft, der først opstår 20-40 år efter at have haft Human papillomavirus. Vaccinationerne er testet på langt kortere periode (5-8 år) og det er derfor kun teoretisk, at producenterne forestiller sig, at vaccinationen kan beskytte mod livmoderhalskræft, det er ikke bevist.

At blive vaccineret mod kronisk sygdom er anderledes og nyt og det kræver en større indsats fra en person at overvinde en kronisk sygdom end en akut, derfor må det formodes at HPV vaccinen påvirker hele personen på en mere voldsom måde. Derfor kan det også forventes at bivirkninger fra en vaccine mod en kronisk sygdom er voldsommere end ved en vaccine mod en akut sygdom. Vi ved ikke nu, hvad det har af langtidskonsekvenser, at vaccinere mod kroniske sygdomme, hvad betyder det for kroppens egen selvhelbredende evne? Er der konsekvenser, vi ikke har fantasi til at forestille os. Skal vi gribe ind i naturen og tro, at vi kan styre noget 20-40 år ud i fremtiden?

Tekst af: Jeanette Maglegaard og Lone Lützen

For yderligere info: Se facebookgruppen ”CEASE - therapy Denmark”.

Beretninger om pigers erfaringer med behandling af CEASTE - therapy for udrensning for HPV vaccinen.

Jeg har i håb om at kunne hjælpe andre piger, som er ramt af bivirkninger af HPV-vaccinen, valgt at skrive dette indlæg. Jeg er bestemt ikke den, der har været ramt værst, men dette er også en lille besked ud til dem, som måske ikke går rundt med de værste bivirkninger, men som stadig er ramt på en sådan måde, at det har ændret hele deres liv og virkelig er noget man kæmper med HVER DAG!

Jeg har ALTID været en meget aktiv pige, spillet fodbold 2-3 gange om ugen siden jeg var 5, var aktiv socialt og mødte altid op i skole! Dette ændrede sig da jeg fik HPV vaccinens stik nr. 3. Jeg havde før hen døjet med hovedpiner og massiv træthed i et par år, tænker at det skyldes de to første stik jeg modtog med kortere mellemrum end til stik nr. 3, men da jeg i julen 2014 modtog mit sidste stik ændrede alt sig.
Jeg kunne ikke længere være aktiv på samme måde, jeg undgik simpelthen alt, der krævede, jeg var på, for jeg vidste, at så snart jeg fik hovedpine, og det der nu fulgte med, så gik der timer, døgn og nogle gange flere dage, inden jeg ville få det godt igen. Jeg gik selvfølgelig til lægen, da jeg havde haft den slags hovedpiner som tit fulgtes med opkastning, svimmelhed, kold og svedeture samt ingen søvn i laaaang tid! Da jeg møder op ved lægen og forklarer min hovedpine og bivirkningerne ved den, er hendes eneste konklusion: det er migræne. Så hun udskriver migrænepiller til mig, og de virkede da også for en stund, indtil de havde modsatte virkning, og jeg gik igen til lægen som holdt fast i, at det var migræne, og at det intet med HPV-vaccinen havde at gøre. Hun tilbød mig derfor Betablokkere på ubestemt tid for at kurere hovedpinen, hvilket min mor forklarede mig er alt for tidligt at begynde at tage i en alder af 17 år! Så vi takkede nej, og forsatte vores søgen efter nogen/noget, som kunne hjælpe mig med at komme af med eller bare mindske hovedpinerne. Jeg prøvede alt, både kraniosakral, akupunktør, massage, andre piller og olier der skulle kunne hjælpe, vi prøvede ALT.
I slutningen af marts 2016 ender min mor så ved et tilfælde med at læse om de bivirkninger, der kan forekomme ved nogle piger efter HPV vaccinerne. Hun finder gruppen her på Facebook, hun fortæller mig straks om det og læser op af det, som der er skrevet her på siden. Jeg sidder og nikker hele vejen igennem hendes oplæsning, alt det hun siger, kan jeg genkende. Vi kontakter Lone Lützen med det samme og får en tid D. 31/3, hvor vi kører til Fyn for at starte på forløbet med de homøopatiske midler. Jeg er nu, 5 måneder senere, helt fri for hovedpine, jeg har netop for 2 uger siden stoppet forløbet med selve udrensningen og jeg er ved at trappe ud af de tilskudspiller jeg tog ved siden af. Homøopatien har hjulpet mig mere end nogle af de andre ting jeg har prøvet! Selvom jeg ikke har været så hårdt ramt som mange andre, var min hovedpine og mine bivirkninger noget, som tog rigtig hårdt på mig. Jeg nedprioriterede mine venskaber, stoppede til min yndlingssport og måtte vinke farvel til en stor del af de ting man fortager sig som ung - på grund af det. Ikke nok med at det tog hårdt på mig, så ved jeg også at det har været en hård periode for de tætteste omkring mig, og jeg er så taknemmelig over, at de har været der hver gang og hjulpet mig igennem dette forløb ved Lone. Og en stor tak skal der også lyde til Lone, tak fordi du har studeret dette problem og dets løsninger, jeg er så taknemmelig for din hjælp, det har ændret alt at være den "gamle" mig igen!

Jeg skal nu starte i 3G, og er så klar som man kan være til at give den maks gas det sidste år, både fodboldmæssigt, socialt og skolerelateret. Jeg er helt tilbage ved mig selv og det er den skønneste fornemmelse. Det gør mig så glad!

Camille Brøndum Christensen 4. august 2016

 

   

 

 

Louise Rubinke Rasmussen                        d. 18. maj 2016

Jeg var den 12. april hos Lone Lützen for første gang. Jeg kunne på daværende tidspunkt ikke gå selv og kunne ikke komme op på 1. Sal til klinikken, i dag var jeg til opfølgning hos Lone og kunne selv gå ind og op ad trapperne. Så meget har cease therapy hjulpet mig på en god måned. En succes jeg vil dele med andre såvel som jeg havde glædet mig til at vise Lone min bedring. Jeg fortsætter bestemt kampen.
Min varmeste anbefalinger til cease therapy metode og Lone Lützen.

 

 

Louise Faurschou                                                                                           d. 10.05.2016

Dette opslag har jeg valgt, at skrive i håb om at kunne hjælpe andre piger, som har oplevet bivirkninger efter, at have modtaget HPV vaccinerne.
Normalt ville jeg aldrig poste sådan et opslag, da det er et meget personlig indslag, men hvis det kan hjælpe andre, så vil det glæde for mig. 

Dette er min historie forinden jeg modtog HPV vaccinen i 2008. Jeg var en frisk og glad pige med masser af overskud – jeg red tre heste, trænede flere gange ugentligt i fitness, gik i skole og arbejdede fire gange ugentligt. Jeg var virkelig aktiv, men dette ændrede sig to dage efter jeg modtog første vaccine, hvor jeg besvimede for første gang. Jeg gik til lægen, men lægen kunne intet se af de blodprøver mm., som blev taget. Efterfølgende modtog jeg de sidste vacciner, da lægerne mente, at det ikke var vaccinen, som var syptomerne på alt, hvad jeg led under efter at have modtaget vaccinen. Lægen mente derimod, at det var ganske normalt for unge piger, at lide under de symptomer, som jeg led under. Efter at have modtaget vaccinerne besvimede jeg ofte, var meget svimmel og havde hovedpine dagligt. Derudover sov jeg tre timer til middag hver dag, så jeg kunne hænge sammen.

Jeg prøvede at kæmpe imod mine bivirkninger, hvilket resulterede i at mine besvimelser, svimmelhed, hovedpinen og enorme træthed blev forværret markant. Min krop kunne ikke mere. Når jeg besvimede var jeg væk længere tid af gangen, og det skete på alle tidspunkter af døgnet. Min krop var fuldstændig færdig flere dage efter. Særligt om morgenen var jeg virkelig svimmel, og jeg måtte ofte blive i sengen indtil det stilnede af, hvilket kunne var op imod 3-4 timer. Dette på trods af, at jeg sov ni timer om natten, og middagslure af tre-fire timers varighed.

Disse markante ændringer af mit helbred fik også stor betydning for mit psykiske velvære. Jeg følte utryghed ved at jeg aldrig vidste, hvornår jeg blev svimmel og besvimede. Svimmelheden og besvimelserne kom fra det ene øjeblik til det andet, og jeg kunne aldrig nå at reagere forinden og handle ud fra det. Jeg følte at min krop var på overarbejde - selv når jeg bare sad ned. 

For et år siden fik jeg nok, og jeg tog initiativet til at prøve alternative behandlinger, da der var lange udsigter til at blive indkaldt til udredning på Frederiksberg Hospital. Jeg kontaktede Lone Lützen Homøpati, hvor jeg startede et forløb, hvor jeg skulle igennem forskellige faser med homøpati udrensning. Det var virkelig hårdt for kroppen. Min psyke under forløbet var præget af, at jeg hurtigt blev ked af det, tog ting personligt og følte at alt var noget møg. Fysisk var min krop fuldstændig brugt, og havde følelsen af, at have sten i alle lommerne. Min krop havde udelukkende behov for afslapning og Lone informerede mig om, at det vigtigt at give kroppen fuldstændig ro, da disse udrensninger er hårde for kroppen. Det sidste år har jeg lært, at jeg ikke skal presse kroppen, men derimod lytte til dens signaler. Derudover har jeg ikke indtaget nogen former for medicin. I de perioder, hvor jeg har været syg, har min krop selv skulle rense ud, og komme på ret køl igen. Jeg har virkelig været målbevist i dette forløb, for jeg har kunne mærke, at forløbet resulterede i positive forbedringer for min krop og mit sind.
I to år har jeg haft infektioner, og fyldt min krop med overdrevne mængder af antibiotika, og på trods af dette, har jeg ikke kunne komme af med infektionerne. Allerede efter første fase hos Lone forsvandt infektionerne og jeg har ikke haft dem siden. Dette gav mig blod på tanden, da jeg oplevede, at Lones hjælp virkelig forbedrede min livskvalitet. Det skal her siges, at man kan risikere at få symptomerne tilbage imens man er i gang med udrensningen.

Jeg valgte for to måneder siden, efter anbefaling af Frederiksberg Hospitals, at opstarte et forløb hos fysioterapeut Kristina Mollerup fra Specifik +. Kristina kunne se på min krop, at den virkelig var spændt, og kunne derfor virkelig godt forstå, at jeg led af kronisk hovedpine og træthed. Jeg har nu været der syv gange, og allerede efter fire gange forsvandt min hovedpine. Min energi er nu kommet tilbage, og jeg føler mig som et nyt menneske. 

Jeg har været igennem et udredningsforløb på Frederiksberg Hospital, og fået konstateret POTS, og har været i behandling med salttabletter, som har haft til formål, at få mit system i bedre balance. 

Jeg har efter et år afsluttet mit forløb hos Lone, og jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at trappe ned for alle de vitamin piller, som er en del af mit behandlingsforløb. På nuværende tidspunkt, har jeg ikke besvimet eller været svimmel i tre måneder, og min hovedpine er forsvundet. Jeg går forsat hos min fysioterapeut, og er nu begyndt at måtte løbe 2 x 1 min, og jeg må gå lange ture med tempo. Vigtigst af alt for mig, så har jeg fået energi igen til at leve livet, og jeg føler virkelig at min krop, har det som forinden jeg modtog vaccinerne.
På baggrund af dette kan jeg give min varmeste anbefaling til homøopat Lone Lützen og fysioterapeut Kristina Mollerup til andre piger, som lider under samme bivirkninger, som jeg har kæmpet med i otte år.
Uden deres hjælp ville jeg ikke have stået her i dag med et smil på læben, og med et liv, som ikke er præget af besvimelserne og svimmelhed. Det føles som en befrielse ikke, at have hovedpine og være træt konstant.
En stor tak til min fantastiske familie, kæreste og veninder, som har stået ved min side hele vejen igennem – jeg ved at det også har været svært for jer.

Sidsels behandlingsforløb 

For 16-årige Sidsel var homøopati det der skulle til, for at hjælpe på den HPV-vaccineskade, som hun havde lidt af siden hun som 13-årig fik vaccinen.

Sidsel var før vaccination altid sund og rask og en meget aktiv pige. Det vagte derfor stor bekymring, da Sidsel pludselig begyndte at få svimmelhedsanfald med ledsagende feber, anfald som efterhånden viste sig med kortere og kortere tidsrum i mellem. Men det var først da moderen, Jane, ikke længere kunne få Sidsel i skole på grund af en voldsom hovedpine og derpå et decideret sammenbrud, at hun fandt ud af, at noget var helt galt.

Ved lægen fik Sidsel taget en masse blodprøver, men intet unormalt blev påvist. Lægen forklarede det derfor som ”teenagealderens humørsvingninger”. Dette kunne Jane dog ikke få til at passe med Sidsels tiltagende træthed og svimmelhedsanfald. Hun begyndte sammen med manden at afsøge mulige årsager, uden at finde svar.

Ved et tilfælde havde en bekendt studeret vegatesten, der blandt andet måler kroppens evne til at optage og udskille næringsstoffer, og skulle nu bruge en forsøgsperson, som så blev udvalgt til at være Sidsel. Testens resultat var alarmerende. Cellekvaliteten hos Sidsel var så forringet, så det svarede til en 47-årig og cellefunktionen var kun på 30 procent. Årsagen lød på forgiftning med tungmetaller. Dermed faldt brikkerne på plads til at hænge sammen med HPV-vaccinen, hvor de lige siden havde set en forværring i Sidsels tilstand.

Da Jane søgte på vaccinationsforum.dk fandt hun med stor overraskelse, at mange af de bivirkninger, der var nævnt  efter HPV-vaccinen, passede fuldstændigt på Sidsels.

Jane undersøgte derefter mulighederne for afgiftning, der ledte hende frem til en homøopat, der virkede tilstrækkelig troværdig til at give det et forsøg. Tre måneders hård kur gav til sidst resultatet: Sidsels cellekvalitet svarede ikke længere til en 47-årigs, men nærmere en 21-årigs. Ligeså var cellefunktionen steget fra 30 procent til 70-80 procent. Og så var tungmetallerne væk.

Sidsel har lige siden fået det meget bedre; hun lider ikke længere af svimmelhedsanfald og har igen fået energi til at være fysisk aktiv. Jane delte derefter historien på Facebook for at gøre andre familier opmærksom på at der var muligheder og håb. Jane havde ikke vidst noget om homøopati før hun googlede det og hele kuren kostede omkring 1300 kroner, der i hendes øjne er det hele værd på trods af tre hårde måneders kur undervejs.

Sidsel er behandlet med CEASE therapy.

Min historie – forgiftning og derefter nødvendig afgiftning af HPV-vaccinen

Hvem er jeg, til jer der læser det og måske ikke kender mig. Jeg er 26 år gammel, meget positiv pige med smilet forrest. Jeg møder nye mennesker, min hverdag og mine nærmeste med ydmyghed og gerne går jeg ind med ”træsko” på. Jeg er uddannet revisor og arbejder som økonomisk rådgiver, så hovedsageligt består mit job af kontorarbejde. I perioder er jeg meget aktiv, og andre perioder står det mere stille med lidt træning, når jeg lige prioriterer det og vil hellere spise store bøffer og drikke vin. Jeg har været bloddonor siden jeg var 18, med altid fine tal og blodprocenter og et pæn sundhedsprofil.

Jeg elsker at nyde livet – med alt hvad det indebærer.

Når jeg tænker de seneste år tilbage i forhold til sygdage, er det ikke fordi jeg synes, jeg har været meget syg. Jeg ved dog at hovedpine har generet mig en del, en næsten daglig gene af hovedpine. Nogle gange har jeg været syg med ekstrem hovedpine – uforstående da jeg ikke lider af migræne, men når jeg har været ramt af denne hovedpine, har jeg helst skulle holde lyset ude og bare sove. Det kan lyde voldsomt, det er det også, når det er en enkelt dag, men i min verden har det været glemt igen, hvis dagen efter har været god. Når jeg gransker min hjerne og tænker over lægebesøg, har der egentlig været for mange i forhold til min alder og sundhedstilstand. Jeg har inden for de seneste 3 år været til lægen grundet uforstående træthed. Den gang blev der taget en del blodprøver, uden dette gav svar. Senere har jeg været til lægen fordi jeg var meget svimmel i en længere periode, og en dag besvimede på jobbet. Der fik jeg også taget blodprøver, kom til en ørelæge for at se om jeg havde øresten – heller ikke der med svar. Det er jo dog gået over.

De seneste år har jeg jævnligt haft forløb hos kiropraktor, fysioterapeut eller massør grundet stærk hovedpine. Altid med tanken på at mit kontorarbejde har haft skylden, lige meget om det har været perioder med meget træning og styrke af kroppen eller perioder hvor jeg har hygget mere på sofaen.  Hovedpinepillerne har jeg da også indtaget, som start altid prøvet at drikke lidt mere vand end de sædvanlige min. 2 liter om dagen. Og jeg må da indrømme at efter man kun kan købe 10 stk. i håndkøb har jeg oftere bemærket, hvor tit jeg har købt dem.

Dog hvis jeg er blevet spurgt om jeg føler mig rask, vil jeg svare ja.

Hvor længe kan man ikke holde ud at gå med en sten i skoen. Hvis den kun generer lidt, gider man ikke fjerne den. Når den så er fjernet, er det nærmest en befrielse. Sådan har min hovedpine været indtil for 5 uger siden.

Homøopat Lone Lützen blev en del af min hverdag, da hendes ældste søn er den skønneste kæreste. Hele snakken om HPV-vaccinen og bivirkninger og vacciner i almindelighed har Lone en helt klar holdning til. Hun spurgte mig ”Har du fået vaccinen…” ”Har du haft nogle bivirkninger..”. Mine første svar var, ja den fik jeg som alle andre uden at stille spørgsmål til det og nej jeg tror ikke jeg har haft nogle bivirkninger.

Vi snakkede om hendes behandlinger af piger med bivirkninger efter HPV-vaccinen samt behandlinger heraf. Dette satte en masse tanker i gang i mit hoved og alt det, jeg har beskrevet ovenfor begyndte som små historier at komme frem i mit hoved, samt jeg gik ind på borger.dk for at se min sundhedsjournal – og det var skræmmende. Jeg opdagede, at jeg fik min første vaccine for HPV i september 2012 og en uge efter startede jeg mit første forløb hos kiropraktor. Jeg husker tydeligt at min hovedpine dengang var på 9 ud af en skala på op til 10.

Jeg fortalte Lone om de ting jeg var kommet i tanke om og vi snakkede igen om behandlingen. Lone sagde ”Du siger bare hvis vi skal gå i gang..” Mit svar var, ”Lad os gå i gang så snart du har tid”.

Dagen efter gik vi i gang.

Jeg vil ikke fortælle så meget om den ”teoretiske” del af behandlingen, men hvordan det har været for mig som klient. Den mere specificerede del af behandlingen vil jeg henvise til Lone Lützen, l-one.dk eller CEASE Therapy. Så alt nedenstående er min individuelle oplevelse af behandlingen og kan ikke generaliseres.

Vi startede en onsdag med en kort samtale – dette grundet vores kendskab, men samtidig skulle jeg lige overfor min svigermor fortælle hvem jeg var og ikke længere ”bare” være svigerdatter. Dette har dog været vigtigt for det videre forløb. Derefter fandt Lone en lille bitte kugle frem i et shot glas, kuglen minder lidt om de kugler der er i sækkestole bare mere glasagtigt. Denne skulle jeg opløse i munden, den smagte lidt sødt. Først tænkte jeg, er det behandlingen?

Lone havde fortalt mig, at jeg ville genopleve mine bivirkninger af HPV-vaccinen. Det var en ret ”vild” oplevelse, 30 min. efter jeg havde fået midlet begyndte det at trække op i min nakke, jeg blev varm, fik følelsen af at have feber og derefter kom den ondeste hovedpine – ja præcis som de anfald jeg tidligere har haft. Jeg gik i seng med et hoved, hvor jeg følte der stod en med en hammer på indersiden og ville ud, jeg havde kvalme og ville bare sove fra det her helvede og lyset fra en dejlig forårsaften skulle være længst muligt væk. Min kæreste kom senere i seng og holdt om mig og gav mig ro, jeg faldt i søvn og sov egentlig fint. Da jeg vågnede næste morgen havde jeg stadig hovedpine og var groggy. Dette gik over i løbet af formiddagen og derefter havde jeg ikke den mindste hovedpine i 4 uger, selv om jeg gentog behandlingen af midlet !!

Og i den periode har jeg bemærket hvor generet jeg rent faktisk har været af hovedpine. Jeg kan nu høre høj musik i bilen, jeg kan have lange dage foran computeren og være spændt i nakken uden at få hovedpine, jeg kan drikke for lidt vand i løbet af dagen og regulerer det senere uden hovedpine. Det kan lyde af lidt, men jeg har fundet ud af hvor meget denne afgiftning har gjort for mig – kun 4 uger inde i behandlingen.

Behandlingen er delt op i 4 faser af 2 uger. Fase 1 satte gang i en del fysisk som beskrevet. Fase 2 satte gang i en del psykisk. Jeg er i forvejen en meget følsom pige, de to uger må jeg sige min kæreste har båret over med en total hormonel og forstyrret pige. Men det har sat nogle tanker i gang og ting jeg tidligere ikke har, kunne gøre for mig selv, er lettere nu. Den 3. fase som jeg er i gang med nu, ramte igen fysisk men dybere end den første … det opdagede jeg først da jeg var i det. Jeg fik en mild hovedpine aftenen efter jeg havde taget 2. middel i fasen. Jeg gik i seng og det tiltog, efter et par timers søvn vågnede jeg med den grummeste hovedpine, kvalme og uro i hele kroppen. Det skete en gang mere, senere på natten og jeg var helt grædefærdig, selvom det jo kun satte pulsen i hovedet op. Jeg ønskede bare at fryse fast så hammeren på indersiden af hovedet ville holde op. Dagen efter var jeg ramt frem til middag, jeg sørgede for at gå en lang tur få noget frisk luft og motion – det hjalp. Samtidig med ”midlerne/kuglerne” så har jeg spist en del vitaminer for at rense kroppen ud for tungmetaller og lignende skidt.

Jeg mangler 2 uger af behandlingen og taget i betragtning af de ”små” bivirkninger jeg har haft af forgiftningen af HPV – så har det haft en meget stor og betydelig effekt på min hverdag.

Det har sat tanker i gang om vacciner. Jeg sender alle de piger med bivirkninger af evt. HPV en masse tanker og en opfordring til at undersøge mulighederne for alternativ behandling og min erfaring med CEASE er kun positiv. Undersøg muligheder – hvis lægen indtil nu ikke har kunne svare dig/din familie hvad er der så at miste.

Jeg har snakket med flere kollegaer, venner og andre om dette forløb og hvor er der dog mange piger med gener som pludselig er opstået, uden en forklaring. Ja jeg har haft to virkelig dårlige dage i dette forløb, men det er intet målt op imod den befrielse det er uden bivirkninger. Så jeg vil ikke anbefale HPV vaccinen til nogen, ikke grundet forskellige forskningsresultater men grundet de bivirkninger den medfølger. For nogle er de invaliderende, for andre vil en hverdag med minimal hovedpine på langt sigt være det samme.

Jeg takker Lone Lützen for denne behandling og anbefaler hende varmt til andre.