Børnebog

Bien Bibiz – i en dejlig have

Af Lone Lützen

 

Beskrivelse: ”Giv agt” lød det fra vagtbien, nu kommer en spejderbi tilbage.

Er indledningen til denne børnebog, hvor læserne, med bien Bibiz, kommer på en rejse ind i biens verden.

Bibiz træffer vigtige valg i sit liv, hvor hun lytter til sit hjertes indre stemme. Dette fører hende ud på et eventyr og med hendes kærlighed og undren over naturens undere, får hun knyttet venskaber og lærer at forstå naturen og hvordan hun som bi er en del af naturens helhed.

 

Ønsket med bogens detaljerede illustrationer er, at læserne fordyber sig i dem og glædes over naturens skønhed.

Kan købes på Saxo: https://www.saxo.com/dk/products/search?query=Bien+Bibiz+-+i+en+dejlig+have&page=2

 

”Alle samlebier på deres pladser” lød det næste morgen igennem hele bikuben. Bibiz kikkede sig en sidste gang rundt i bikuben og tog dermed afsked med det sted, hvor hun var blevet født og var vokset op. Alle de opgaver hun havde haft, fra hun som helt ung startede som rengøringsbi, der gjorde rent i cellerne efter de nyfødte bier. Senere som yngelplejer havde hun givet de små larver mad at spise. Hun havde derefter lært at bygge nye vokstavler med celler, hvor Dronningen kunne lægge nye æg, der blev til nye bier. Hun havde også været med til at lave honning af den nektar, som samlebierne kom med. Når en celle var blevet fyldt med honning, blev den lukket af med et låg. Hun havde været med til at blæse frisk luft ind i bikuben, når der var for varmt og hentet vandt til larverne, Dronningen og de andre bier. Stået vagt ved indgangen til bikuben og sørget for, at ingen fremmede bier kom ind i bikuben. Nu var hun altså samlebi.

Vaccinationsskaden som vi sejrede over

Ny bog er på vej om min søns vaccinationsskade og om vejen til at få ham ud af den.

I sær har klassisk homøopati og CEASE - therapy, hjulpet ham.

beskrivelse af problematikker ved vacciner, set fra et homøopatisk synspunkt.

Beskrivelse af klinisk dokumenterede bivirkninger ved vacciner.

beskrivelse af hvordan CEASE - therapy kan hjælpe kroppen med at udrense for stoffer fra vacciner, der kan give bivirkninger.